Descàrregues de Rapidshare, Megaupload, ... sense estar pendent del temps

Una de les coses que mes em costa és quan algun material esta dipositat en un espai gratuit i et fan espera una cert temps per descarregar-lo, ja no diguem quan el que has de descarregar són diversos fitxers, després ja la exasperació pot arribar a certs límits.


He trobat una erina que fa la descarrega des del terminal, i pot descarregar un fitxer, o bé li podem dir que descarregui els enllaços que es troben a dins d'un fitxer, per tant ens solventa haver d'esta pendent d'aquesta tasca. Aquesta eina s'anomena plowshare.


Si tenim un usuari i una contrasenya, d'alguns d'aquests espais, també el podem fer servir. Aquesta aplicació s'anomena: plowshare i la trobem empaquetada per distribucions .deb (Devian, ubuntu, ..) o bé trobem el codi font, que tant sols he de descomplimir i accedir ala seva carpeta executant la instal·lació com a root (sh setup.sh install). La podeu descarregar de: http://code.google.com/p/plowshare/downloads/list


A partir d'aquí ja la podem fer servir. I és ben senxill, entrem al terminal i tal com ens indica a la seva pàgina del projecte ( http://code.google.com/p/plowshare/). Tenim diverses possibilitats, aquí alguns exemples:


1.- Volem descarregar un fitxer directament:
plowdown http://rapidshare.com/files/130403982/Bridge_Tutorial.rar
2.- Volem descarregar una sèrie d'enllaços que tenim dins d'un fitxer anomenat descarregar.txt
plowdown descarregar.txt
3.- Volem descarregar amb usuari i contrasenya
plowdown  -a usuari:contrasenya http://www.megaupload.com/?d=132348234 
No tingueu por a utilitzar el terminal!