Línies del temps

Línies del temps

Sempre és important situar les coses en el temps. Una eina a la xarxa que ens permet això són les línies del temps. N'existeixen multitud de llocs a la xarxa que ens permeten fer això, aquí en teniu unes quants.





Dipity

Un cop ens hagim registrat ens permet desar les nostres línies del temps, o bé podem voltar per la seva galeria pública a vera si tobem la que ens fa falta.

Ens representa a sobre d'una linie lels elements importants, amb imatges i textos personalitzats.

http://www.dipity.com/

Ens permet triar diferents representacions a part de la linia, ho podem posar en format de llista o representar-ho a google maps.

My Histro

Igual que abans ens hem de registrar.

En aquest cas ens representa, sobre una línia de temps i a sobre google maps, els punts i aspectes més importants de la nostra línia de temps.

També podem programar una reproducció automàtica d'aquesta línia de temps, per tant no cal que anem passan nosaltres d'un punt al següent.

http://www.myhistro.com/

Si volem, també podem cercar sobre la seva biblioteca si ja algú abans ha fet la línia del temps que cerquem.

Time Toast

Com en tots els casos ens hem d'enregistrar.
Despres ens permet crear ls nostres línies del temps, amb imatges que ens ajudin a representar els fets importants i una amplia explicació si la volem posar. Com a diferència posariem que no ho representa geogràficament a google maps.

http://www.timetoast.com/

En aquest cas també trobem una galeria de linies del temps fetes, classificades per diferents categories.

XTimeLine

D'una manera senzilla, podem representar en forma de llista els actes més importants, podem apmpliar la informació i que surti de manera ampliada.

http://xtimeline.com
En aquest cas tampoc ho representa sobre un mapa. Però també disposa d'una amplia galeria on cercar diferents línies.




Time Glider

Més senzill que els anteriors, ens permet representar sobre la linia de temps diferents apectes en categories senyalitzades amb formes senzilles i colors.

http://timeglider.com/

No trobem una amplia galeria com les anteriors.


Espero que en gaudiu.

tecnocat.eu